Nieuws

Nieuws

GEZELLIGE TEAM-MIDDAG 18 MAART 2024

Afgelopen week verzamelden we ons als team van Parel Zorg voor een bijzondere bijeenkomst in Hotel De Leijhof in Oisterwijk, georganiseerd door onze eigenaresse van Parel Zorg Irena Balasjan. Het doel van de bijeenkomst was tweeledig: we doken dieper in het onderwerp van steunkousen en bespraken tevens het belang van rapporteren in onze dagelijkse zorgpraktijk.

Irena opende de bijeenkomst met een hartelijk welkom, waarin ze de waarde van ons hechte team benadrukte. Ze had voor ons allemaal lekkere bonbons van Saranna meegebracht en er was lekkers van Robèrt van Beckhoven. Na een korte team vergadering kregen we een presenatie over rapporteren.

Vervolgens werden we ondergedompeld in een boeiende presentatie over steunkousen en hoe deze kunnen bijdragen aan de gezondheid en welzijn van onze cliënten. Het was inspirerend om te zien hoezeer iedereen betrokken was bij de discussies en vragen.

Naast de kennisoverdracht was er ruimte voor veel gezelligheid en lol. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes werden ervaringen gedeeld en werd er gelachen. Het was een waardevolle gelegenheid om elkaar niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk beter te leren kennen.

De bijeenkomst versterkte niet alleen ons begrip van belangrijke zorgaspecten, maar ook ons teamgevoel. Het was duidelijk dat we als team samen sterker staan en elkaar kunnen ondersteunen in ons werk.

Het groeiende team van Parel Zorg bestaat uit op dit moment uit 7 vaste medewerkers en heeft de ambitie om dit jaar haar 12e medewerker te begroeten. 

Scroll naar boven